27 november 2012

Hejsan!

Fick fram ett "betongalster" som jag gjutit för längesedan. Tyckte den kunde passa för ett jularrangemang. Planterade ett par hyacinter och dekorerade med lite mossa, några kvistar mm. och en egenhändigt gjord stjärna. Så här blev resultatet.


Det var allt för idag. Ha det gott!

22 november 2012

Lånad bild

Hejsan!

Lånade bilder utan att uppge källa är inte okay!! Googlade runt för att få lite kransinspiration och döm om min förvåning när jag hittade min brysselkålskrans som inspirationskälla  på Hjärterums blogg. I inlägget berättas om Leilas söta jul och hur hon pysslat ihop en krans med brysselkål mossa och rödlök och så en bild på min egenhändigt gjorda krans som jag själv fotat hemma hos mig. Tycker faktiskt att man åtminstone kan tala om att man lånat min bild. Till höger i min blogg framgår det tydligt (tycker jag) vad som gäller med att låna bilder.

Här kommer mina bilder på denna krans. 


Det var allt för idag.

12 november 2012

Enkla stjärnor

Hejsan!

Passade mitt barnbarn Joline i söndags och fick då fram lite piprensare och pärlor. Vi gjorde enkla stjärnor och resultatet ser ni här.


Jolines stjärna blev hur fin och charmig som helst med sina olika pärlor och inte så "tillrättalagd" som mina. Jag har själv svårt för att göra udda och ojämna saker. Kan ibland bli förbannad på mig själv för att jag alltid ska vara så noga och petig med allt jag gör, att allt ska stämma i antal, färg och form mm....men...men sån är jag *fniss* och det är inte så mycket att göra åt *fniss*


Det var allt för idag. 



11 november 2012

Hjärtformad krans

Hejsan!

Nu är det snart dags att göra julkransar. Jag brukar göra några stycken på beställning. Var iväg och köpte några halmstommar både runda och hjärtformade. Testade att klä ett hjärta med granris, några kottar,pinnar och konstgjorda bär mm. samt en rödrutig rosett och resultatet blev så här.



Det var allt för idag. Ha det gott!


Tagetes