Fortsätt till huvudinnehåll

Brudbuketter

Nu börjar skolan på måndag och då skall vi fortsätta med fördjupningskursen i brölloppsbinderi. Det ser jag fram emot. Här kommer några bilder på brudbuketter som jag gjort tidigare.

Linjegrupperad Brudbukett med vegetativa
inslag. Vi fick till uppgift att plocka lite eget material att kompletera med. Jag plockade några grenar på min kaprifol, "Rallarros" som hade frökapslar samt ormbunksblad. Resultatet blev ganska fint, om jag får säga det själv;-)
Rund Brudbukett av gula rosor, bärhyperikum samt brudslöja och lite grönt.
Ytterligare en Linjegrupperad Brudbukett här har jag också använt mig av gula rosor, bärhyperikum, brudspirea samt läderblad +grönt.

Kommentarer

Anonym sa…
Skriver igen.Har lagt in din blogg som länk på min bloggsida.Är det OK?

Carina
Anonym sa…
Go,kvällen!
Tack,för din fina kommentar i min blogg.Den här bloggsidan passar dig som handen i handsken.Trevligt med ditt bildspel.Förresten ALLT är super.
Vi syns!

Din bloggvän Carina!
Carina sa…
Hej!
Nu har jag bytt blogg.Har samma som du.Men så en liten fråga.Hur får du in bilder på höger sida?Och hur blir din Layoutbild så stor??Tycker det är snyggt.

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!