Fortsätt till huvudinnehåll

Lånad bild

Hejsan!

Lånade bilder utan att uppge källa är inte okay!! Googlade runt för att få lite kransinspiration och döm om min förvåning när jag hittade min brysselkålskrans som inspirationskälla  på Hjärterums blogg. I inlägget berättas om Leilas söta jul och hur hon pysslat ihop en krans med brysselkål mossa och rödlök och så en bild på min egenhändigt gjorda krans som jag själv fotat hemma hos mig. Tycker faktiskt att man åtminstone kan tala om att man lånat min bild. Till höger i min blogg framgår det tydligt (tycker jag) vad som gäller med att låna bilder.

Här kommer mina bilder på denna krans. 


Det var allt för idag.

Kommentarer

Aase sa…
Usch och fy + bläääää
SÅ får man inte göra! OGILLAR
Fy vad oförskämt!

Säg till dem!!! Kram Aase
Hjärterum sa…
Gokväll.. Hjärterum Här.. Vi får be så hemskt mycket om ursäkt för detta, självklart har jag nu vart inne på detta inlägg och skrivit till att denna bild är eran..och länkat till er.. då jag själv inte gjort inlägget och tjejen som gjort det inte jobbar kvar kan jag inte fråga henne om vart hon funnit bilden kan ju faktiskt va så att den funnits på pinterest eller google..och inte sett att den tillhör er.. för i hennes inlägg låter det nästan som hon tror de är Leila som gjort den.. Men de är jag som har huvudansvaret för bloggen..så får be så hemskt mycket om ursäkt! mvh Ann-louise Hjärterum

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!