7 april 2013

Virkad Katt

Hejsan!

Hoppas ni haft en trevlig Påsk allesammans! Själv har jag legat sjuk i influensa och som "grädde på moset" åkte jag på en fruktansvärd tandvärk på Långfredagen och kinden svullnade upp. Iväg akut till tandläkaren på annandag Påsk (trodde jag kunde klara mig till tisdagen)....och fick en stark kur med penicillin, sedan till tandläkaren på tisdag för att åtgärda felet. Tanden gick inte att åtgärda så den drogs ut :( Känner mig väldigt trött men det är väl penicillinets biverkning. Nog om detta! Här skiner solen men det är ganska kyligt i vinden. Längtar verkligen efter att få göra iordning i växthuset och kunna sätta ut mina frösådder. Hoppas nu att värmen kommer snart så vi får lite vår i luften.

Har virkat lite igen och resultatet blev en Hello Kitty. Något större än den förra jag gjorde, för jag använde mig av ett tjockare garn. Här några bilder på den populära katten.


Längtar efter att få plantera lite vårblommor i krukor och  urnor. Här kommer några nytagna bilder hos mig som lite VÅRINSPIRATION!


Ha det gott allesammans!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Vilken fin Hello Kitty. Så söt!

Petra / Popetotrora sa...

Så vårigt och härligt det ser ut på dina bilder!

Kia sa...

Vad söt katten blev!
Jag vill också ha växthus att ställa ut växterna i. Blir lätt trångt här inne!

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

pysselbacken.blogspot.se sa...

Jättefin Hello Kitty! Gillar din blogg! Kram Monica

Tagetes