27 oktober 2009

Vättar i betong

Hejsan!

Äääntligen!!.. skiner solen här i dag. Den är vi inte precis bortskämda med att se. Har tagit ut några semesterdagar och är ledig ett par veckor sammanlagt....så man får hoppas vädret håller i sig.

Har experimenterat med lite betong igen! Hade egentligen tänkt ligga lite lågt med "gjuteriet"ett tag.... men rätt vad det är... *fniss*... så får jag nya idéer som bara måste provas!! Vad sägs om vättar i betong? Formarna jag använt mig av är champagneglas och gravvasar i plast.

Det var allt för idag. Nu skall jag ut till stallet och sedan blir det nog en tur till skogen för att samla lite material...till kommande projekt.

Ha det bra!

7 kommentarer:

patrick sa...

vilka härliga små figurer du har gjort!!

SKOOGSTROLLET sa...

Jösses vad söta! Det tog ett tag innan jag fattade var betongen kom in i bilden. Vad fyndig du är!

Fast lite sorgsen blev jag nästan, för de påminner om en tovad tomte jag har. Den får vackert vila i en låda då den snabbt gjorde misse till tjuv och inte riktigt tålde hanteringen. Sjukt nog så har Gullan hittat den igen även när kartongen varit stängd ... Den måste ha någon särskild väldoft för katter? Eller bär de iväg den för att den luktar illa? Jag tyckte den var oerhört fin innan de bar iväg den så ovarsamt. Man kanske borde lära sig tova och sen sätta den i glasskåp - kattsäkrat!

SKOOGSTROLLET sa...

Tack för omtanken!

Ja, växthuset ska väl bli 12 kvm, 3 gånger 4 meter är det tänkt. Ramen med grus är på 20 kvm tror jag, så det ser nog större än vad det verkligen blir till slut. I alla böcker jag läst så menar de ju på att hellre bygga större än mindre, så vi får hoppas det blir lagom. Frågan är bara när på säsongen det blir klart. Jag vill ju helst ha det färdigt nu, så jag får nog lära mig renovera fönster jag med, annars är det ju mest N som står för byggandet.

Kamomilla sa...

Ja, det är inte lätt att låta bli att kladda... :)
De blev helt underbara!!

Millan sa...

De blev hur söta som helst!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Åå så fina, vilken smart ide!!
Får jag pröva..tack för alla tips, du är ju jätte duktig med brong...änglarna är såå fina...läggar man dem bara på nåt o gjuter..de behöver ingen fast botten?

Sugen att pröva på / Millan♥

Bollebygdsbo sa...

Så fina grejer du gör!
Gillar dem skarpt!

Tagetes