6 maj 2008

Skolarbete, Idéer & Drömmar mm.


Ja ...nu är det fullt med idéer i huvudet (igen), som bara vill ut!! Mycket med olika skolarbeten. I morgon skall jag utföra ytterligare en brudbukett, där vi fått en brud på en bild som jag sedan analyserat och bestämt mig för vilken bukett som passar till henne (Bild kommer senare)
På fredag skall vi göra en "vårkrans" där vi får plocka eget naturmaterial till....gissa vad jag kommer att plocka....(pinnar kanske;-) sedan har vi ett stort grupparbete som också snart skall utföras och där jag inte riktigt har bestämt mig för vilket arbete jag skall göra.

Jag har varit ute på så många fina bloggar, där det visas underbara kort på gamla saker, spegeldörrar och fönster, så jag tänkte visa lite bilder från vår "lillstuga" som egentligen är en gammal drängastuga. Den består av ett rum och kök och är i stort behov av renovering. Idag använder vi det som föråd. Min och makens dröm vore att renovera, men det har inte högsta prioritet (vilket är mycket synd) men vi får se.... kanske någon gång. Här kommer iallafall lite bilder.

4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men så många vackra härliga detaljer - finns ju där den dag ni har´tid!

Kram Maud

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Oj, så härligt! Där kan vi verkligen prata om att den har potential att bli jättefin!Vilka detaljer!

Kram Annica

Anonym sa...

Hej! Det har hänt mycket på din sida sedan jag var här sist. Otroliga bilder på blommor och "drängstugan". Visste inte att det fanns så fina detaljer i erat "förråd". Ha det gott så syns vi snart igen.
Kram Ulle

Camilla sa...

Hejsan!
Åhh...Vad mycket fint du visar.
Fina arbeten du gör.
Och tänk, vilken mysig stuga du har.
Snart slutar du skolan och kommer till oss.
Du är efterlängtad Susanne.
Jag vill hälsa dig välkommen till Rönngård 2.

Kram Camilla

Melonstöd