Fortsätt till huvudinnehåll

Valpar

Hejsan!

Tänkte visa några gulliga bilder på två små söööta valpar!! Dom var och hälsade på hos oss häromdagen. Jag tror dom är ca. 4 veckor gamla och dom har precis börjat "tulta" runt på lite upptäcktsfärd.

Man blir alldeles tagen av de små söta liven.....och man vill bara haaaaa!! Rasen är Jack Russel och den "stolta" ägaren är min son Mikael. Det var första gången tiken Mischa fick valpar och det blev bara två stycken.
Foto: Susanne Lindén

Kommentarer

Aaahh, they are so sweet...!
Camilla sa…
Åhhhh...suck...
Helt ljuvliga små valpar.
Och förstår att du blir sugen.
Själv fick jag en ljuvlig svart labrador valp i julklapp av Sandra.
Detvar tyvärr i gips!!!! Men i rätt storlek och jag trodde först att den var riktig;)
Nova satt som en stolt mamma i jämte, och tänk det kunde varit sant...
Gott Nytt År.
Ta hand om dig Susanne.
Kramar Camilla
Kamomilla sa…
Sanslöst söta alltså!
Kamomilla sa…
Sanslöst söta!
Lena/isis sa…
Åååå så söta. Tänk att det ska vara så mysigt med allt smått. Vacker header du har gjort. Kram
Så fin blogg!
Fina hästar.Söta hundar. Roliga ting. Roligt att få se.
Du är välkommen in till min. www.botaniskaaventyr.blogspot.com
Lena
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!