22 maj 2010

Ängel mm.

Tjohooo!!! ...här är jag igen!

Nu var det otroligt längesedan jag gjort ett inlägg. Har varit lite upptagen (med ett heltidsjobb) och varken hunnit eller orkat att blogga.

Kan berätta att jag jobbat inom äldreomsorgen i 30 år, men har länge känt att jag vill prova på något annat...så jag sa helt enkelt upp mig och slutade vid årsskiftet. Så nu står jag till "arbetsmarknadens förfogande" som det så vackert heter. Har fått chansen att jobba ett par månader på Blomsterlandet i Lockryd där jag stortrivs...men tyvärr finns det inget fast jobb att få. Har sökt många jobb och har i dagarna fått reda på att jag fått ett semestervikariat som "matdistributör" vilket innebär hemkörning av kyld mat till "de gamla". Ska bli både kul och intressant att pröva på detta jobb i sommar.

Ni har väl inte missat Clarius stora utförsäljning av krukor mm. här i Borås!

Jag var där förra helgen och köpte billiga krukor och amplar. Den vackra ängel fick också följa med hem. Den är ganska stor och tung och jag har inte bestämt mig för var den skall stå än.

Har gjutit lite småsaker i betong och ska försöka lägga ut lite bilder på detta imorgon.

Det var allt för i dag. Ha det gott allesammans!

3 kommentarer:

Joyforhome sa...

oj vad fin liten del av din trädgård du visar. Jätte fin ängel av betong

Kram Malin

Hem ljuva hem sa...

Härlig ängel du hittade, jag älskar änglar så de får bo både inne och ute hos mig. Ha en fortsatt fin helg
Kram Anneli

agge sa...

Du är bra tuff du,jag beundrar dig som vågade säga upp dig från ett fast jobb... Själv har jag jobbat i 28 år på samma ställe med samma tandläkare(jag är tandsköterska) Jag har naturligvis under årens lopp till och från tänkt att "ska jag verkligen hålla på med detta till pensionenen men eftersom JAG är en fegis,så antar att det blir så...men jag beundrar dig VERKLIGEN som vågar!!!Lycka till. Kram Agneta

Tagetes