Fortsätt till huvudinnehåll

Dörrkransar

Tjooohej!!

Hur har ni det i detta bistra vintervädret?! Själv har jag jätteont i halsen, hosta och snuva och känner mig fruktansvärt trött. Det är tredje gången på kort tid sedan jag började jobba inom skola/barnomsorgen som jag är förkyld. Barnen hostar och är snuviga och jag som är alldeles ny åker på förkylning varje gång jag varit och arbetat. Hinner knapt bli frisk förrän jag blir sjuk igen....men som man brukar säga.... det som inte dödar, det härdar!!


Hade ett par beställningar på dörrkransar som jag gjort färdiga idag. Tog några bilder som inte blev så värst bra....men håll tillgodo ändå.

Ha en trevlig FÖRSTA ADVENT!

Kommentarer

Carina sa…
Hej!
Roligt att se att du är på gång igen!
Kransen är superläcker!!!!

Ha,det gott!
Kia sa…
Mysig krans och snygg logga du gjort!
Kia
Kia sa…
Hur kommer det sig att du satte Helge i pannrummet? Han är så bra!

Kransar gör du dom på beställning? I så fall vad kostar dom?

Kia
Black Iris sa…
Jättefina kransar . Du är jättebra på såna.

Kram Maidi
Bea sa…
Hej!
Vilken fin blogg och så mycket vackert här inne hos dig!
Ljuvliga dörrkrasar.
Tack för titten! /Bea
Så fina kransar! Hur får du dem så jämna, så blir absolut inte mina. Den lilla tomten med flätor var jättegullig. Har du gjort henne också?

Hoppas du har blivit frisk nu!
Agneta

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!