11 december 2010

En liten haklapp

Hejsan !

Hur går det med alla julförberedelser? Här går det ganska trögt !! Ingen utegran än och det kanske inte blir någon heller:(( Snön kom ju så tidigt så vi hann inte med att se ut någon. Sedan brukar jag också göra en granrisbock med belysning i men inte ens ris till den har vi fått hem pga. all snö....men... men det blir nog jul ändå.

Mitt lilla söta barnbarn Joline växer så det "knakar" och är lite över 4 månader gammal nu. Hon håller på och "gnager" på sina händer, fingrarna skall in i munnen hela tiden...kanska skall det till att titta fram små "risgryn" till tänder snart. Hon dreglar rejält och blir ganska blöt under hakan så jag har sytt några haklappar. Köpte för ett tag sedan lite plastad frotté och kantband som jag tyckte kunde passa. Hittade också små söta figurer att stryka på och så här blev resultatet.


Har också klätt om en barnstol som var sliten och ful. Passar bra att ha framme när hon kommer och hälsar på. Skall sy en liten dyna att ha i så sitter hon lite stadigare nu i början. Bilder kommer senare.
Ha en trevlig helg allesammans!

3 kommentarer:

Black Iris sa...

Här har pysslats ser jag. Vilka söta haklappar. Nu får jag nog vänta på barnbarns-barn om jag ska få njuta av en bebis igen.

Kram Maidi

Emma sa...

Åh! jättefina haklappar, nu ska jag sy egna till min illa tjej som också är 4 månader gammal och dreglar en massa :)
/Emma

Mycket annat & lite betong sa...

Så fina haklappar!
Tack för förklaringen på hur du gör dina fina kransar! Jag har inte gjort några, för hos oss kom julen av sig för vår hund gick bort.

God fortsättning!
Agneta

Tagetes