21 januari 2011

Tjohej!!!
Här är jag igen!!....ifall ni undrat vart jag tagit vägen ;) Har inte haft någon tid och ork att sitta vid datorn. Jag har arbetat en hel del men också varit sjuk mycket och inte riktigt känt mig iform.
Lite pyssel har det ändå blivit. Berättade i förra inlägget att jag klätt om en barnstol och tänkte visa ett par före och efter bilder på den.

Har också virkat ihop ett par grytlappar på beställning och ett par OS-mössor till mina "bonus"barnbarn Dennon och Yade (vilket blev väldigt uppskattat )...tyvärr har jag ingen bild på mössorna.


Till sist tänkte jag visa lite bilder på vår nya familjemedlem. En liten Jack Russel valp vid namnet Nelly. Hon är 11 veckor gammal idag och ett riktigt litet busfrö. Hon var väldigt försynt och försiktig i början men nu är hon en kavat liten dam som leker för fullt med vår stora hund Jacko.Det var allt för idag...förhoppningsvis skall det inte ta flera veckor innan det blir ett nytt inlägg.
Ha det gott allesammans!

4 kommentarer:

agge sa...

Vilka goa hundar du har. Hur gammal är den stora? Han verkar acceptera "nytillskottet"!Kram Agneta

Mycket annat & lite betong sa...

Jag har nog undrat var du har hållit hus! Kul att du väl känner dig lite piggare.
En sån stol hade vi till våra barn, Brun med gul klädsel.

Vilken underbar liten valp! Hos oss är det så tomt efter vår vovve.

Trevlig fredag!
Agneta

Mittljuvaskafferi sa...

Vilken go liten hund! Vilka snygga grytlappar gillar verklige den färgen.
Ha en bra dag!
Birgitta

sanna sa...

Hej Susanne!
Hittade din blogg av en ren händelse och måste få säga att du verkar otroligt kreativ. Jag sökte och hittade ett hjärta av taggråd i en annons och jag ville bara skriva att jag väldigt gärna vill använda den till min hemsida. Jag föll pladask för den bilden och hoppas det är ok att jag använder den.
Sanna

Tagetes