Fortsätt till huvudinnehåll
Tjohej!!!
Här är jag igen!!....ifall ni undrat vart jag tagit vägen ;) Har inte haft någon tid och ork att sitta vid datorn. Jag har arbetat en hel del men också varit sjuk mycket och inte riktigt känt mig iform.
Lite pyssel har det ändå blivit. Berättade i förra inlägget att jag klätt om en barnstol och tänkte visa ett par före och efter bilder på den.

Har också virkat ihop ett par grytlappar på beställning och ett par OS-mössor till mina "bonus"barnbarn Dennon och Yade (vilket blev väldigt uppskattat )...tyvärr har jag ingen bild på mössorna.


Till sist tänkte jag visa lite bilder på vår nya familjemedlem. En liten Jack Russel valp vid namnet Nelly. Hon är 11 veckor gammal idag och ett riktigt litet busfrö. Hon var väldigt försynt och försiktig i början men nu är hon en kavat liten dam som leker för fullt med vår stora hund Jacko.Det var allt för idag...förhoppningsvis skall det inte ta flera veckor innan det blir ett nytt inlägg.
Ha det gott allesammans!

Kommentarer

agge sa…
Vilka goa hundar du har. Hur gammal är den stora? Han verkar acceptera "nytillskottet"!Kram Agneta
Jag har nog undrat var du har hållit hus! Kul att du väl känner dig lite piggare.
En sån stol hade vi till våra barn, Brun med gul klädsel.

Vilken underbar liten valp! Hos oss är det så tomt efter vår vovve.

Trevlig fredag!
Agneta
Vilken go liten hund! Vilka snygga grytlappar gillar verklige den färgen.
Ha en bra dag!
Birgitta
sanna sa…
Hej Susanne!
Hittade din blogg av en ren händelse och måste få säga att du verkar otroligt kreativ. Jag sökte och hittade ett hjärta av taggråd i en annons och jag ville bara skriva att jag väldigt gärna vill använda den till min hemsida. Jag föll pladask för den bilden och hoppas det är ok att jag använder den.
Sanna

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!