Fortsätt till huvudinnehåll

En liten ängel

Var på Rusta i dag och kunde inte motstå denna söta ängel.... som givetvis fick följa med mig hem. Jag satte den på ett silvrigt fat och dekorerade. Band en liten minikrans av mjuken som gjorde sig bra runt huvudet. Sedan har jag använt mig utav mossa,vit höstglöd, julgranskulor, stenkross och ett par hyacinter som jag bundit mossa omkring, ett vitt ljus och ett par värmeljus. Så här blev resultatet.

Kommentarer

Så fint...särskilt med kransen till änglen.
Åh, så fint. Och Grattis, du vann i min lilla bloggtävling....
Välkommen in till mig för att hämta ett presentkort värt 50:- att använda i min butik. Vi får hoppas att du hittar något att pyssla med:-)............
Julkram från Stina
Camilla sa…
Bedårande vackert Susanne.
Ängeln är så gullig och du har dekorerat så fint.
Vill titta in och önska dig en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.
Julkramar Camilla
Carina W sa…
Hej,Susanne!

Jättefin Logo du gjort.
Ängeln är underbart söt med sin lilla krans och så vackert dekorerat.
Grattis till vinsten hos Stina.

Vill samtidigt önska dig en riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

Kram!
Anonym sa…
Hej jättemysig ängel och fint dekorerad med ljus och allt.
Ha det gott i jul vi syns.
Pernilla
Dorthe sa…
Hejsa..
Så fin en engel:-)
Ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul, samt et godt Nytår.
Klem Dorthe

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!