24 januari 2009

Decoupage Hjärta

I dag har jag gjort färdigt ytterligare ett av mina trähjärtan. Här har jag använt mig utav en teknik som heter Decoupage (är både som ett lim och lack och ger en fin hållbar yta) Detta hjärta valde jag att måla i vitt. Jag svärtade också ned kanten runt om för att markera hjärtat lite mer. Bilden jag limmat på har jag hämtat från internet och sedan skrivit ut.Här har jag valt att hänga det på en svart kruka, men man kan sätta det vart man vill.

6 kommentarer:

Millan sa...

Gratulerar till din award!
Hjärtat blev vackert har aldrig provat på att göra i decoupage men jag vet att man kan göra mycket fint med det.

Helga & Domino sa...

jättevackert hjärta du gjort!

Carina W sa...

Hej!

Så jättefint hjärtat blev.Passar utmärkt att sätta som dekoration på en kruka.


Ha,det gott!

Anna sa...

Vilket fint hjärta!Jättsnyggt och vackert.Fotografiet är helt underbart.Mycket snyggt på en kruka.Ha en bra tisdag!Kram Anna

*pysselstina* sa...

Oj, oj, vad mycket fint du gjort. Och vilken fin header, snygga trähjärtan.....gillar dom mycket, kanske för att jag har sådana odekorerade att sälja:-)Kul att se vad mina kunder gör för fint med hjärtanen....Jag blir inspirerad att pyssla och dekorera på trä igen. Har mest "scrappat" senaste veckan. Ska vara med på en mässa i mars och då ska hjärtanen vara med.
Men innan dess ska det ju pysslas till "Alla hjärtans dag". Vi kanske kan ses för en pysselkväll
snart?
Kram Stina

Margareta sa...

Nu kikar jag in lite närmare på din blogg. Jag lände på mig att du var en pysslig person. Jag tillhör också släktet. Ditt vackra hjärta var en bra idé. Jag har ju som sagt tre barnbarn och vad skulle inte bli finare att få sätta in dem i hjärtan.
Har du handlat hjärtana på Panduro? Jag ska komma ihåg ditt inlägg och läsa lite mera. Här har jag en hel del tips att få som kan väcka andra tankar hos mig/Made

Melonstöd