18 april 2009

Vårbilder & Växthus

Det är långt mellan mina inlägg. Känner mig fortfarande inte i form. Är mycket trött och har inte någon större lust att göra något. Har senaste veckan haft svårt att sova på natten, mycket ont och värk i ryggen som strålar ner i högerbenet. Var hos läkaren i går och fick mediciner och skall tillbaka till veckan och ta lite prover. Blodtrycket visade sig vara alldeles för högt!! Sedan skall ryggen röntgas och behandling därefter.

Har idag varit ute med kameran och tagit lite vårbilder. Grannen har släppt ut sina får och de söta lammen. Passade på och tog ett par bilder när dom låg och vilade.
Tog några kort även på Vitsippor och Tussilago.
Förra året köpte jag två Rosa Hortensior och i höstas planterade jag dom i växthuset för övervintring.....och se dom lever....ska bli kul och se om jag kan få dom att blomma igen.

En stor"torva" gräslök som alltid kommer igång tidigt i växthuset. Helt Vanliga Vitlöksklyftor som jag satte förra året...på våren tror jag. Växer som bara den...ska bli roligt att se vad som döljer sig under så småningom.
Har sått Tagetes Vanilla. Jättevackra tagetes med krämvita stora blommor. Ser lite ynkliga ut just nu men....vänta tills dom växt till sig.Olivträdet som jag haft i ca. två år har nu så här vackra frukter. Den har fått flytta ut i växthuset nu. Det var allt för idag. Ha en fortsatt trevlig helg!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Men åhh, stackars dig!
En stor Kram och du får vila och bara göra det som du tycker är roligt Susanne!
hoppas att du snart känner dig bättre och att du slipper din värk.
Vad fina bilder du har lagt in i dag.
Fåren är för söta.
Ta vara på dig och saknar dig,
han ju inte säga Hej då i Fredags:(
Kramar: Camilla

Jo (JoDems tumme) sa...

Åh vilka underbara bilder! Man blir lycklig när man ser dem!

Krya på dig!

/Jo

Pernol sa...

Ååå vilka härliga bilder!!! Jag får riktig vårkänsla när jag tittar på dem! Lammen är för söta och blommorna vackra. Du verkar ha ett jättefint växthus med många roliga plantor!

Hoppas att smärtan avtar och att du blir bättre snart!

kramis
Pernilla

Tagetes