Fortsätt till huvudinnehåll

Gammal Byrå

Har ju hållit på med lite målningsprojekt i sommar och denna byrå var brun tidigare ( har tyvärr ingen före bild) och hade hängande lådbeslag. Med lite vit färg och andra beslag ändrade den utseende helt. Tänk vad lätt man kan göra om en gammal möbel.
Spegeln har jag visat tidigare. Den var i furu tidigare och fick också bli vit.....
...har också målat fönstren + karmarna i hallen vita.


....får man komma in här eller?!!....verkar Jacko undra!

Ha en fortsatt trevlig helg allihop!

Kommentarer

Crinoline sa…
Hei. Kommoden og speilet ble nydelig.Jeg har akkurat malt to gamle kommoder og er veldig fornøyd med resultatet.Ønsker deg en fin helg-
corrina sa…
Ja lite färg och en stort mått tålamod kan man göra om saker till så mycket fint. Å sedan fönstrerna med. Duktigt jobbat. KRam
Ann-Helen sa…
så fin den ble:) Har funnet meg en nesten lik som jeg gleder meg å ta fatt i:)

Koselig blogg du har:)

Klem A-H
Hej..byrån blev ju jätte vacker ju!!

Kram ♥ Millan
corrina sa…
Tack detsamma. KRam

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!