Fortsätt till huvudinnehåll

Nybliven Farmor

Tjohoooo!

Äntligen har jag blivit FARMOR!! Igår kväll föddes lilla Joline....(lilla och lilla hon vägde 4,5 kilo och var 54 cm lång) Hon är såååå söt! Skönt att väntan är över och att allt gått bra. Här kommer ett par bilder på det lilla underverket som inte ens är ett dygn gammal.
Det var allt för idag från en STOLT FARMOR!

Kommentarer

Dorthe sa…
Tillykke til den stolte FARMOR:-)
Hvor er hun køn den lille Joline.
Kram og søde sommer hilsner herfra.
Camilla sa…
Men åhhhh så sööt!
Ett stort GRATTIS till dig.
Kan tänka mig att du är stolt och lycklig Farmor.
Kramis Camilla
Carina sa…
Stort Grattis till underverket!Hon är bedårande söt!
Kamomilla sa…
Grattis Farmor!
Grattis! Vad söt de lilla pyret är=0)
Ha de gott!
Mvh Birgitta
Pernol sa…
Åh men så söt hon är! Grattis farmor!
kramis Pernilla
Black Iris sa…
Sicket litet underverk och vilket fint namn hon får.

Maidi
Grattis du stolta farmor!!

Agneta
Arja sa…
Hej! Grattis till att du blivit farmor till lilla Joline, vilket vackert namn. Vilken fin blogg du har med så mycket fina och insperande bilder. Dina "betongsaker" är ju bara så fiina:O) Njut av bara den nu när du är FARMOR!!!
Ha en fin Söndagkväll :O)

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!