21 augusti 2012

Fototriss del 185: Så här ser det ut där jag är.

Hejsan!

Då var det dags att delta i Fototriss igen. Temat denna vecka är: Så här ser det ut där jag är.

Jag har tagit bilder på bilar som just nu står på vår gårdsplan. Inte vilka bilar som helst.... två av dem är gamla veteranbilar. Bubblan på bilden är min egen och ganska så nyss inköpt. Går som ett litet"spjut" och är riktigt rolig att köra. Duetten är gubbens och den har inte varit ute på någon tur än...är lite som skall fixas och sedan ska den besiktas. Måste säga att man blir riktigt "nostalgisk" när man tar sig en tur i dessa gamla bilar.

Vill ni se fler fina bilder på temat så klicka HÄR.

Ha det gott!

4 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Snacka om nostalgi! Vi hade flera Duetter i tidernas begynnelse och vilken nyttobil det var: Som barnvakt ute på gärdet med barnhagen där bak, som kalvtransportör och för den delen gris också. Ja säg vad man inte kunde använda en Duett till!

Gammelsmurfen sa...

Härliga bilar. En svägerska hade en luftkyld bubbla och min frus morfar en duett :-)

Barbro S sa...

Fina bilder på härliga bilder. En ljusblå folka hade också min storebror och där har jag legat längst bak och tittat upp mot himlen:). Jag är sladdis och han är nästan 16 år äldre.

Jessica sa...

Tack för påhälsningen och den fina kommentaren. Härlig variation verkar det bli på fototrissen. Roligt. Och massa nya bloggar att besöka tack vare deltagandet är ju helt underbart.
:o)

Tagetes