Fortsätt till huvudinnehåll

Blommor, Krona och hjärta...

Köpte för ett tag sedan en kruka och "Krona" som jag nu har planterat blommor i. Jag använde mig utav en murgröna, vit mini kalanchoe, en konstgjord blomma och lite dekorationssten. Resultatet blev så här.

Har man som jag en udda gammal kopp, passar det ypperligt att sätta tex. en mini kalanchoe i den.Här har jag tagit ett par närbilder på min vita Saint paulia. Solen lyste så vackert på den idag.Ett par bilder på mina favoritblommor Tulpaner.......till sist ett trähjärta som jag själv dekorerat.


Det var allt för idag. Ha en trevlig fredag kväll!

Kommentarer

Pernol sa…
Vilka fina blomkort! Arrangemanget var väldans snyggt! Å hjärtat mé! Jag fick faktiskt tulpaner av en kompis förra helgen. De var i lite mörkare lila färg. Gissa om jag blev glad?!!

önskar dig en trevlig helg!
Pernilla
Millan sa…
Vackra bilder med vackra motiv.

Ha en bra alla hjärtans dag!
Camilla sa…
Tulpaner åhhh. Helt klart min favorit blomma.
Stod en bukett på bordet i kväll när jag kom från jobbet.
Vad fint det blev med krukan och kronan, du är såå duktig med blommor Susanne.
Bara morgondagen kvar.
Kram Camilla
Thesèse sa…
Hej!
men vilken vacker kaffekopp! Den blen jag helt såld på... lite utav en kopp-o-holic.. hihi

Tack för titten..

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!