Fortsätt till huvudinnehåll

Fototriss - Så ser det ut där jag är idag

Här kommer mitt bidrag till Fototriss v.6
Idag har vi snö och det är ganska grått och disigt. Här har jag precis släppt ut mina hästar.

Här en bild på bilen, huset och mitt lilla växthus. Längtar tills det blir vår och man kan börja så och plantera...
...så till sist tog jag en bild på Jacko vår "trogna följeslagare" Världens snällaste hund som alltid är där vi är och håller koll på allt och alla.Fler bidrag hittar ni HÄR!

Kommentarer

Pernol sa…
Vad fint du bor! Å vilken gullig hund! Jag bor mitt i centrala stan.:( Det har iof en charm det också. Det är gångavstånd till allt. Men jag saknar egna rabatter.

kram
Pernilla
Sofia sa…
Den sista bilden var ungefär hur fin som helst. Älskar kombinationen av lazy eye och lazy ear :) Bra jobbat!
Maria sa…
Vilken charmigt söt vovve du har!
Fina bilder.
Ha en fortsatt bra kväll
felicia sa…
vad gullig han är med ett öra upp och ett ner :)
Annika sa…
Hej Susanne. Roligt med nytt besök på min sida. Det tackar jag för. Är alltid trevligt med nya bloggare som kikar in. Har kollat runt lite på din sida och ser att vi har lite gemensamma intressen. Jag är tokig i betonggjutning och såg ditt fina hjärta du hade gjort. Sedan verkar du gilla att pyssla med lite av varje och det gör jag också. Är väldigt klåfingrig utav mig och vill lära mig allt :o)
Ha det nu så bra i det gråa vädret.
Ciao Annika
Ps. Dina bilder såg mycket trevligare ut än mina på fototrissen :o)
Laila sa…
Hästbilder är ju alltid vackra, jag som gillar hästar. Men vovven var ju för söt med det ena örat upp och det andra ner... :-)
Maria sa…
Vilka fina bilder och härlig miljö och hunden vill man ge en kram så han är min favorit idag :)

mvh Maria

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!