Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars, 2009

Utmaning & Award

Blev för några dagar sedan utmanad av Pernilla med bloggen Välkommen till ljusglimten.
Reglerna lyder: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanat dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller ge samma svar två gånger eller skriva ditt namn som svar! Lycka Till!

Vad heter du? SusanneEtt ord på fyra bokstäver: SulaFlicknamn: SaraPojknamn: SuneYrke: SjukvårdsbiträdeFärg: SvartKlädesplagg: SkjortaMat: Spagetti & köttfärssåsSak i badrummet: SchampoPlats / Stad: StockholmEn orsak att vara sen: "Soppatorsk" på bilenNågot man skriker: Stopp!!Film: Sound of musicNågot man dricker: SaftBand: Smokie(Brittiskt glamrockband)Djur: SnigelGatunamn: SagagatanBil: SaabSång: Sov du lilla videung...Detta skall egentligen kopieras till fem personer, men jag väljer att avstå detta.
Den av er som tittar in h…

Lite pyssel mm.

Millan med den fina bloggen Välkommen till Millan hade gjort en så fin dörrkrans. Jag "liftade" på den idén och gjorde min egen variant. Millan fick sin idé från Marina med den fina bloggen Marinas Trädgård.Titta in till dom och se hur deras dörrkransar ser ut. Så här blev min iaf. Ramen är utav Pil och har en försänkning.
Jag valde att sätta en bitbjörknäver i botten. Ett par hjärtan på ramen. Pärlhyacinterna fick lite smörpapper och ett snöre omkring sig. Lite mossa till dom söta små hönorna(eller är det tuppar?). Enkelt att göra och här kan man välja och pynta som man vill. Min blev kanske lite "Påskig" men Påsken är ju snart här.
Fick några pärlhyacinter över och dom satte jag i två små krukor.

Blommor

Här kommer lite bilder på blommor som jag fotat och sedan redigerat.

En Vit Ranunkel som jag köpte för ett tag sedan. Blommorna är ju helt underbara!

Här några vackra Påskliljor. Till sist lite Blåbärsris som nu börjat slå ut och blommar med dom ljuvligaste små söta blommor man kan tänka sig, eller vad tycker ni? Visst är dom vackra!

Fototriss v.12 - Spegelbild

Här kommer mitt bidrag till veckans Fototriss och temat är Spegelbild.

Köksfönstret speglar sig i solglasögon som speglar sig i bordet.

Lillstugan speglar sig genom fönstret i luckan till torktumlaren.

Jacko och trädet speglar sig i vattnet.
Vill ni se fler spegelbilder så klicka HÄR.

Lite tips mm.

Hej alla goda glada människor där ute! Ja ..nu var det ett tag sedan jag skrivit något inlägg...känner mig fortfarande inte i form...har "tusen" idéer om saker jag vill göra, men får inte riktigt någon lust att sätta igång...vårtrötthet??? Fyllde år för några dagar sedan (inget jämt) och bjöd hem mina grabbar med respektive på middag.

Köpte tulpaner till min cylindervas och gjorde en liten låg bukett med lite galax blad och videkvistar emellan. Dekorerade botten med lite glaskulor och en videkvist. Otroligt enkelt att göra och lite annorlunda. Jättevackert på middagsbordet.
Av maken fick jag denna vackra tulpanbukett med blåbärsris och....
.... vackra vaxblommor emellan.
Fick också denna vackra vita skål som har såå fint mönster. Den blev jag otroligt glad för!
Här en underbar Hortensia med en otroligt vacker färg som jag fick av svägerskan Annika. Hoppas jag lyckas hålla liv i den så jag kan sätta ut den till sommaren.
Till sist några bilder på min stora vita trälyckta som man o…