18 september 2010

Höstkrans

Har idag röjt lite i växthuset och i mitt trädgårdsland. Passade också på att skörda mina prydnadspumpor, för man vet aldrig när frosten slår till. Är lite besviken på att det inte blev mer variation i både färg och form på pumporna.
En "höstig" krans blev till utav både blommor och blad. Har använt en kraftig ståltråd till stomme och myrtentråd till att surra fast allt med. Här kommer lite bilder.

Sussigonierna har växt ordentligt i sommar och färgerna blev rosa och vita. Dessa pelargonier har jag själv drivit fram från frö och är min alldeles egen sort HÄR kan du läsa mer om det. Sedan återstår det om jag klarar av att övervintra dom.
Det var allt för i dag. Ha det gott allesammans!

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Underbart inspirerande!

mosterfi sa...

Vilka vackra bilder du har på din blogg! Gillar verkligen din header...(om det nu heter så) Oftast blir det julkrans men en höstkrans är ju inte så dumt att ha på dörren...får nog ta ch göra mig en:) /Sofie

Black Iris sa...

Sånt här är precis vad jag vill hålla på med just nu. Binda kransar och göra höstdekorationer. Tiden räcker inte till och dessutom är jag nog inte så bra på det heller. Jättefin krans du gjort i alla fall.

Kram Maidi

Min Naturliga Sida sa...

Vilken fin blogg du har och vad fina saker du gör !

agge sa...

hej du, å tack för titten hos mig. Vilken jättefin blogg du har... (men det har jag nog sagt förut).Ja nog är du kreativ alltid!Själv har jag varit jättedålig på att blogga, ett långt tag nu men snart kanske... Vilken jättefin header du gjort! Kraaaam Agneta

Tagetes