30 juli 2008

Hejsan!
Hur har ni det i sommarvärmen? Jag bara njuter!!!... och är glad så länge det håller i sig...för man har ju semester!!!
För alla som undrar hur det gick med mina senaste betonggrejor kommer det lite bilder här. Betongfatet är jag inte riktigt nöjd med...blev inte riktigt som jag tänkt mej. Fatet jag använde var lite vågigt i kanten och det kom in lite betong under. Sedan har det ett litet blommönster som inte framträdde så tydligt. Kan bero på att jag använde mig av vanlig murbruk (är lite grövre i strukturen)... så det är bara att pröva igen. Skam den som ger sig! Här är iaf några bilder. På fatet ligger för dagen mina egna odlade vindruvor och gula "päron"tomater, (äpplena har jag köpt).

Ett litet Rabarberblad på ett rostigt armeringsjärn...kan man ha som blommstöd i en rabatt eller en kruka som jag har här. Ganska dekorativt, eller vad tycker ni?
Har lagt ett par Betonghjärtan i min stensamling runt lyktstolpen där jag också har några planterinshål med Tobaksplantor i.


Några Hjärtan har jag valt att skriva små söta ord på...några har jag lagt lite "glaskross" i. Det är bara att testa sig fram...allt blir inte som man tänkt sig, men då har man iaf prövat (sån är jag;)


Det var allt för idag. Ha det gott i sommarvärmen!

4 kommentarer:

jennys hus sa...

åh vad mycket fint du gjort. tycker också det är kul att gjuta i betong men i år har det inte blivit så mycket förutom några rabarberfat.

♥ LottaM ♥ sa...

Har kikat runt lite och vilka vackra saker i betong Du gjort snyggt verkligen. Ville bara lämna ytterligare en kommentar så Du vet jag varit här.
Ha en underbar dag.

Jenny sa...

Jag tycker sällan att det bli som man har tänkt sig, men väldigt ofta blir det på nått sätt bra ändå ;)....

Jag tyckte ditt fat blev fint med vågmönstret som man kunde ana på kanterna....

Ha de gott!
Jenny

carina sa...

Hej!
Oj, vad mycket du gjort!Tycker dina hjärtan är så fina.Skulle gärna vilja köpa en sådan.Charlotte har nämligen avlivat sin hund Bilbo och tyckte att ett hjärta skulle passa bra för barnen att lägga som ett minne.

Kram!

Melonstöd