Fortsätt till huvudinnehåll

Blomsterhjärta

Skööönt!! Är ledig några dagar efter en jobbig helg på arbetet. Kopplade av med att binda en krans. Stommen gjorde jag av en tjock metalltråd som jag format till ett hjärta. Har använt mig utav brudslöja och smörblommor som jag lindat fast med myrtentråd. Jag gjorde små, små knippen för att få ett så smalt och nätt resultat som möjligt. Här kommer lite bilder.

Kommentarer

Millan sa…
Så pilligt det ser ut att vara men det blev så snyggt att det säkert var värt "besväret"
märta sa…
Vilket ljuvligt hjärta du har gjort!! Ha det så gott! Märta
S o F sa…
Det var nog den vackraste krans (hjärta) som jag någonsin sett! Vilket fantastiskt jobb av dig.

Tack för skönhetsupplevelsen!

Ha det gott!
Pernol sa…
Såååå vackert hjärta!!! Det verkar vara lite pilligt. Men ett fantastiskt resultat blev det!
kramis
Pernilla
Camilla sa…
Hejsan!
Förstod att ni har haft det tufft i helgen.
Och det har fortsatt!!
Phu..inte roligt att veta att helgen stundar.
Åh, vilket underbart hjärta du har gjort Susanne.
Så vackert...
Hoppas att du har det bra, är så sällan vi ses nu:(
Sänder en stooor styrke kram till dig.
KRAAAAAM: Camilla
Du var mig inte dålig :-) Vad fint det blev. Kram!
Åh vad roligt att du gillar min blogg. :-) Hoppas du kommer tillbaka, jag kommer hit igen iallafall. Kram!

Populära inlägg i den här bloggen

Virkad Häst

Hejsan!
Nu var det längesedan igen!! Har väl inte varit helt "innaktiv" fast jag inte gjort några inlägg här. Håller på med lite virkning och gjorde för ett tag sedan en liten docka som mitt lilla barnbarn fick i julklapp. Hann inte ta något kort på den, men har gjort en likadan tidigare som ni kan se här.  Nu har jag virkat en häst och garnet jag använt är Freja Lamé, ett glittrigt garn som gjorde sig bra till hästen.

Lite pilligt att göra men kul och jag blev nöjd med resultatet. För er som är intresserade och kanske vill pröva på själva så hittade jag mömstret här. Ta gärna en titt och se så många fina virkade figurer och gratis mönster det finns på denna blogg.


Det var allt för idag.....ha det gott!

Solhatt & Beppemössa

Hejsan!

Lilla Tyra behövde en solhatt och då det inte gick att köpa så liten solhatt (de flesta var från 3 mån och uppåt) så fick jag testa och sy en till henne. Mönstren (till en solhatt och en så kallad "beppe" mössa) hittade jag på nätet. De två första jag test sydde blev alldeles för stora, så det blev till att förminska mönstren (vilket jag gjorde i min skrivare)och resultatet ser ni här.


Det var allt för idag. Ha det gott!

Gjutning i betong!

Har fått idén om att gjuta ljusstakar i petflaskor från Ellas Inspirationsom i sin tur hämtat idén från Sania Hedengren & Susanna Zacke. Dom har givit ut boken Betong, en gjuten hobby, som jag tänkt införskaffa mig.


Jag började med att skära tre petflaskor i lagom höjd. Skar även av det översta på flaskhalsen som passade ypperligt som hållare till mina vita ljus.......sen var det bara att sätta igång att gjuta. Offrade tre utav mina fina muffinsformar som precis passade till ett värmeljus ....
...resultatet blev så här.
Jag har dekorerat mina"pet" ljustakar med små hjärtan och lite spets och ett grönt organsaband omkring, man kan också låta ljustaken vara helt "naturell". Till den lilla "hjärtljustaken" kan man sätta ett litet smalt gilleljus eller som här en liten glasljustake från Sia.

Avslutar med ett par bilder på en Scilla och en liten Vårlök.
Det var allt för idag!